Oude Heirbaan 35, 3620 Lanaken
+32(0)89/71 71 36
info@originelethemafeesten.be

Feesten

Feest in het vooruitzicht ?

Bij ons waren de feesten thuis nooit gewone feesten. Was er een gelegenheid om te vieren ? Dan zagen we het groots. Onze creativiteit kende geen grenzen en de verjaardagsfeesten van de kinderen kregen al snel een sterke reputatie in de buurt. Familie en vrienden waren onder de indruk en vroegen ons na een tijdje om ook hun feesten te organiseren.

Contacteer ons

Lemmens Geert

Oude Heirbaan 35,
3620 Lanaken – België

T : +32(0)89/71 71 36        BTW:BE0835.607.884

Babyborrel | Geboorte

Babyborrel | Geboorte

Bent u van plan om binnenkort een babyborrel, babyshower, kraamfeest, geboortefeest of geboortereceptie te organiseren?
Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste locatie, traiteur, catering en met de decoratie en feestmateriaal. Hieronder vindt u alvast informatie en tips voor een geslaagd feest.
Indien u overweegt om uw babyborrel thuis te organiseren dan kan u uw familie en vrienden ontvangen in één van onze professionele partytenten.

Communie | Lentefeest

Communie | lentefeest

U organiseert binnenkort een communiefeest of lentefeest? Net als andere feestgelegenheden zoals een babby-borrel, trouwfeest of jubileum moeten er heel wat zaken geregeld worden. U wilt immers dat het voor uw zoon of dochter een dag wordt om nooit te vergeten.

Wij helpen u graag bij het plannen, organiseren en decoreren van uw communiefeest. Of het nu gaat om een intiem communie feest of een groter feest, Wij kunnen u verschillende feest tent pakketten aanbieden, u kan uiteraard ook kiezen voor een feestzaal. Zo bent u er zeker van dat de communiefeest onafhankelijk van het aantal gasten een succes wordt.

Huwelijk

Bij de planning van een huwelijksfeest / Jubileum komt nogal wat bij kijken. Het feest van jullie huwelijk /jubileum moet uniek zijn.
Het is de belangrijkste dag en het moet een dag worden om nooit te vergeten.

We helpen u graag verder bij het organiseren van uw feest zowel thuis als in een feestzaal met tips, tafeldecoratie, versiering zaal en zoveel meer.