Oude Heirbaan 35, 3620 Lanaken
+32(0)89/71 71 36
info@originelethemafeesten.be

Professionele PVC Thema Tenten

Thema Tenten

Iets speciaals in gedachte voor uw feest ?  Heeft u geen zin in een gewone klassieke tent in uw tuin !

Dan is misschien één van onze Thema tenten iets voor u.  Hieronder vindt u een woordje uitleg en een overzicht van ons gamma terug.

Kasteeltent

De kasteeltent is opgebouwd vanuit een professionele PVC partytent met afmetingen 4x8m en heeft de kleur grijs.  De kopskanten hebben we speciaal laten bedrukken met ons zelf ontworpen model.  Ideaal voor als u eens wat anders wilt vb. kinder, communie of verjaardagsfeest, beursstand, tuinfeest, …. 


Ook uitbreidbaar met onze verhuur items zoals riddertafel, stoelen, statafels, etc….

Apres ski tent

De blokhuttent is opgebouwd vanuit een professionele partytent en is verkrijgbaar in volgende maten : 4x6m, 4x8m, 5x10m, 6x6m, 6x12m, 6x18m.  Hiervan hebben we de zijwanden speciaal laten bedrukken met een door ons zelf ontworpen model.  Ideaal voor als u eens wat anders wilt of als eyecatcher voor uw bedrijfsfeest, beursstand, tuinfeest, kerstmarkt, …. 

Deze zijn ideaal in combinatie met onze verhuur decoratie zoals, bierbanken, statafels, terrasheaters, etc…

Halloween tunnel

De halloween tunnel is opgebouwd uit een tent met een zwart hoofdzeil en zijwanden die volledig dicht zijn eveneens in de zwarte kleur.  Hier zijn 3 verschillende afmetingen verkrijgbaar nl. 3x4m, 3x6m, 3x9m.  
het interieur van deze tunnel kan verder aangekleed worden met items uit onze halloween decoratie die u terugvindt in onze verhuur rubriek 

Ideaal voor een halloweenfeestje bij u thuis of als halloweentocht voor de vereniging.

Video afspelen

Black & White

De tent black & white  is opgebouwd vanuit een zwarte professionele partytent  en is verkrijgbaar in volgende maten : 3×4 m, 3x6m, of 3×10 m.   Ideaal voor als u eens wat anders wilt of als eyecatcher voor uw bedrijfsfeest, beursstand, tuinfeest, loungefeest, …. 

Deze zijn ideaal in combinatie met onze verhuur decoratie zoals, statafels conic en stoel model june, terrasheaters, etc…