Oude Heirbaan 35, 3620 Lanaken
+32(0)89/71 71 36
info@originelethemafeesten.be

Thema Feesten

Feest in het vooruitzicht ?

Bij ons waren de feesten thuis nooit gewone feesten. Was er een gelegenheid om te vieren ? Dan zagen we het groots. Onze creativiteit kende geen grenzen en de verjaardagsfeesten van de kinderen kregen al snel een sterke reputatie in de buurt. Familie en vrienden waren onder de indruk en vroegen ons na een tijdje om ook hun feesten te organiseren.

Contacteer ons

Lemmens Geert

Oude Heirbaan 35,
3620 Lanaken – België

T : +32(0)89/71 71 36         BTW:BE0835.607.884

Landelijk Thema

Met onze aankleding in het landbouw thema kan u genieten van een speciaal boeren feest.

Onze fruitpaloxen en fruitkisten geven in combinatie met onze boerenkar een apparte touch aan uw feest.

Halloween Thema

Op zoek naar Halloween items of rekwisieten | decoratie en/of houdt van heksen/halloween feestjes ?  Dan kunnen wij met onze halloween thhema’s en rekwisieten zeker aan uw wensen voldoen.  Heeft u altijd eens willen dineren ni een spookkasteel of gedacht aan een rondleiding in een verlaten ziekenhuis ?  Dan kunnen wij voor u de juist sfeer verzorgen met ons decomateriaal en door onze profesionele animators.

Apres ski | Oktoberfest

Apres ski | Oktoberfest

U hoeft echt niet meer naar Oostenrijk om van een Apres-ski of oktoberfest te genieten.  Dit kan ook bij u thuis of op uw evenement. 

Middeleeuwen | Ridder & Prinses

Middeleeuwen | Ridder & Prinses

Welk meisje of jongen droomt er niet van om op hun feest een sprookjesprinses of stoere ridder te zijn.  Maar niet alleen voor de kids, ook voor de mama’s en papa’s die eens een niet zo traditioneel feest willen houden.

Dit concept is ideaal voor uw verjaardagsfeest, communiefeest / Lentefeest of andere gelegenheid.Met de juiste accessoires en attributen kan de feestruimte helemaal omgetoverd worden in een echt kasteel.  U kan bij ons terecht voor de verhuur van feest en decoratie materiaal als ook bijpassende animatie.

In combinatie met onze unieke kasteeltent komt deze droom in vervulling

Bruin café

Kerstmis